Kavels A2 Breukelen

De ambitieuze ondernemer die graag gezien wil worden, vindt met Kavels A2 de gedroomde locatie om zijn onderneming perfect over het voetlicht te brengen. Kavels A2 biedt het beste als het gaat om functionaliteit, een strategische locatie en de bijbehorende kwaliteiten van zowel het gehele complex als de individuele gebouwen.

Het resultaat is een prominent complex, omringd door een groen park met waterpartij en een royale parkeervoorziening.

Kavels A2 biedt zelfstandige exposure op een voor dit prestigieuze gebied unieke kleine schaal.

Zichtbaar modern werken

In de hoogwaardige omgeving van Breukelen bieden de Kavels A2 kleinere organisaties een prominent podium op één van de meest zichtbare locaties van het land, gesitueerd rond de aantrekkelijk vormgegeven centrale ruimte met ruimte voor groen, water en parkeren.

Het project omvat een ensemble van 5 bouwkavels, variërend in omvang tussen ca. 1.800 m² - 5.700 m², waarop met een variëteit aan bebouwingsmogelijkheden.

De parkeerbehoefte, gedeeltelijk op kavel en gedeeltelijk in openbare ruimte, is met een parkeernorm van 1:85 m² vloeroppervlak ruim bemeten.

Flexibel prestige

Kenmerkend voor de reeds aanwezige gebouwen is de eenvoudige hoofdvorm. De individuele identiteit van de bedrijven wordt gerealiseerd door onderling verschil in kleurgebruik en materiaalkeuze. Beide aspecten dragen bij aan een moderne, eigentijdse uitstraling. De bedrijven zijn herkenbaar als zelfstandige eenheden zonder dat de stedenbouwkundige samenhang en beeldkwaliteit uit het oog worden verloren.

Rendered in 0.0589 seconds.